Solide Multiculturele Partij (SMP)

  De Solide Multiculturele Partij (SMP) maakte zich sterk voor een duurzame en solide multiculturele samenleving. Hoewel de partij stelde 1200 leden te tellen, haalde zij bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2006 slechts 184 stemmen.

Lees verder

Het uitgangspunt van de SMP is 'gelijke behandeling voor iedereen op basis van recht en rechtvaardigheid'.  Het uitgangspunt van de SMP is 'gelijke behandeling voor iedereen op basis van recht en rechtvaardigheid'.  Het uitgangspunt van de SMP is 'gelijke behandeling voor iedereen op basis van recht en rechtvaardigheid'.Lee Leee

Het uitgangspunt van de SMP is 'gelijke behandeling voor iedereen op basis van recht en rechtvaardigheid'.  Het uitgangspunt van de SMP is 'gelijke behandeling voor iedereen op basis van recht en rechtvaardigheid'.  

De Solide Multiculturele Partij (SMP) ziet zichzelf als vertegenwoordiger van de gemeenschap. De partij wil een zelfstandige en onafhankelijke opstelling in het politieke machtscentrum innemen en in gemeenschapszin groot worden. 

 

Contactgegevens

Willemskerkestraat 41 2hg
1069 AD
Amsterdam
Postbus 9505
020 7730223

Personen

lijsttrekker:
Max Sordam 

Verkiezingsaffiches

Verkiezingsprogramma's

Laatst gewijzigd: 1 05-06-2018 16:23:28