DNPP in coronatijd: bezoekers

Update 10 mei 2021

Vanaf maandag 17 mei is het DNPP beperkt open voor bezoekers, van 9.00 tot 17.30 uur. Mocht u een bezoek willen brengen aan het DNPP dan kan dat alleen op afspraak en uitsluitend voor het raadplegen van niet-uitleenbaar materiaal. Wij kunnen maximaal 2 bezoekers tegelijkertijd in de leeszaal ontvangen. Het lenen van boeken is mogelijk via SmartCat. Lees meer

Vooraf een werkplek reserveren
U dient een werkplek te reserveren vóór 9:00 uur op de werkdag voorafgaand aan de dag waarop u wilt komen. U ontvangt dan een mail ter bevestiging van uw reservering. Zonder bevestiging van de afspraak kunnen wij u helaas niet ontvangen. Informatie over hygiënemaatregelen omtrent uw bezoek ontvangt u in de bevestigingsmail. Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat u alleen gebruik kunt maken van de leeszaal als u geen gezondheidsklachten of koorts hebt.

Mondkapjes verplicht
Het is verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst binnen de gebouwen van de RUG. Ook als u in een wachtrij staat, is het mondkapje verplicht (bijvoorbeeld voor de UB en andere drukke locaties). Zonder mondkapje heeft u geen toegang tot de gebouwen. Wanneer u zit, mag u het mondkapje af doen. Er zijn op diverse plekken mondkapjes beschikbaar indien u uw eigen mondkapje vergeten bent.

Maak uw afspraak via het reserveringsformulier: klik hier
Indien u archiefmateriaal wilt raadplegen, dan kunt u dat aangeven in het formulier.

Laatst gewijzigd: 1 10-05-2021 14:48:53