Geschiedenis Online Prijs: stem op het DNPP

7 januari 2019

De Geschiedenis Online Prijs is dé prijs voor de meest vernieuwende, verrassende of mooiste online presentatie over geschiedenis van het afgelopen jaar. Het DNPP dingt mee naar deze prijs met haar website over 70 jaar VVD: Geschiedenis van de VVD in beeld en bron. Deze website is ontwikkeld in samenwerking met de VVD en toont de geschiedenis van deze partij in verhaal, beeld en document. 

Juryprijs en Publieksprijs
De Juryprijs wordt uitgereikt door een deskundige vakjury. En het publiek kan ook zijn stem uitbrengen. De online presentatie met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs. Lees meer over de Geschiedenis Online Prijs

Breng uw stem uit op het DNPP
Via onderstaande stemknop kunt u uw stem uitbrengen. Let op: iedere stemmer krijgt een bevestigingsmail in de mailbox, en in sommige gevallen in de spambox. Zonder bevestiging gaat deze stem verloren, en dat zou toch jammer zijn. Vergeet dus niet uw stem te bevestigen!

UPDATE: Stemmen voor de Geschiedenis Online Prijs is niet meer mogelijk. Deuitslag voor de publieksprijs is inmiddels bekend. Het DNPP is elfde geworden met 332 stemmen. Hartelijk voor het stemmen!
Kijk hier voor de uitslag.

 

Laatst gewijzigd: 1 27-02-2019 12:57:11