SmartCat: Catalogus DNPP

In de zomer van 2019 is de DNPP Catalogus afgesloten. Reden is dat het systeem waaronder deze catalogus werkt zwaar verouderd is en daardoor een beveiligingsrisico voor de ICT-infrastructuur van de RUG begon te vormen.

Alle boeken, brochures en tijdschriften van het DNPP zijn opgenomen in de catalogus van de RUG (SmartCat) en zijn daarin dus ook te vinden. Voor materiaal uit de collectie van het DNPP wordt hier bij Available vermeld: University Library Documentation Centre Dutch Political Parties, gevolgd door een signatuur (plaatsingsnummer).

Klik hier (of op de afbeelding) voor toegang tot SmartCat: 


Collectie raadplegen

Van het op het DNPP aanwezige materiaal worden alleen de boeken (signatuur DNPPa) uitgeleend, met uitzondering van categorie V en de boeken voorzien van een rode stip. De overige documentatie kan in de studieruimte worden geraadpleegd en (met enkele uitzonderingen) gefotokopieerd worden.

De documentalisten en de andere stafleden zijn altijd bereid gebruikers vertrouwd te maken met de DNPP-collecties en de (geautomatiseerde) raadpleging daarvan. Het is mogelijk schriftelijk, telefonisch of per e-mail informatie aan te vragen.

 

Laatst gewijzigd: 1 01-12-2020 15:29:25